:: Food photography.. ::

October 9, 2009 at 6:43 pm | Posted in Uncategorized | Leave a comment

Aku dah lama teringin nak buat proper food photography. tapi equipment mcm white box and lampu2 belum mampu nak beli. So, berdasarkan apa yg ada, aku cuba2 buat jugak. Epal sebagai subjeknya dan lens aku guna tamron 90mm..Sebenarnya gambar direct from camera tak cantik sangat. Tapi lepas edit guna photoshop dan buat mcm gambar lukisan, ini lah hasilnya..comey gak hehe. kira ok lah tu utk beginning..

Regards,
Mohd Rashdan Topa
Photojournalist
Tel : +6013 747 3095
E-mel : tnadhsar@hotmail.com
Personal photoblog : http://rashdantopa@wordpress.com

sotwp

Leave a Comment »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: